Vacature: stage

LEUKE STAGEPLEK ZOEKT ONMISBARE STAGIAIRE.

Ben jij student Marketing of Commerciële Economie en wil je tijdens je stage ook je marketing en sales talenten kunnen ontwikkelen? Dan krijg je bij lead support alle ruimte om dat te doen. Je doet onderzoek op het gebied van e-commerce, sales of marketing en werkt daarnaast als lid van ons commerciële team aan verschillende campagnes.

Wat doet lead support?

Lead support is een jong, dynamisch bedrijf aan de Nieuwe Herengracht in het oude stadshart van Amsterdam. Als ‘core business’ fungeert lead support als het commerciële verlengstuk van verschillende bekende collectieve belangenbehartigers, en is daar in korte tijd uitgegroeid tot marktleider. Lead support blijft zichzelf uitdagen door nieuwe richtingen binnen de marketing te zoeken en zo mensen op een persoonlijke en creatieve manier te benaderen.

Wat wordt jouw rol als stagiaire?

Als stagiaire bij lead support ondersteun je het team op alle fronten, en wordt je intern opgeleid tot volwaardige sales professional. Je werkt actief mee aan campagnes aan de telefoon en in het veld. Daarbij houdt je gesprekken met mensen en speel je in op hun situatie en persoonlijke behoeften. Ook houdt je je oren en ogen open zodat je ziet wat er gebeurt op de werkvloer en in de markt. Je inzichten op basis van marketing en ondernemerschap deel je met je collega’s.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een jong, ambitieus team waar men elkaar motiveert en jouw individuele prestatie bijdraagt aan een gezamenlijke topprestatie;
  • Je krijgt een vergoeding voor je werkzaamheden;
  • We werken in een monumentaal pand op een superlocatie langs de Amsterdamse grachten;
  • Geen ervaring? Er valt genoeg te leren! Je leert bij ons stap voor stap wat de fijne kneepjes van het vak als sales- en marketing professional zijn ‘on the job’. De psychologie van het verkopen speelt hierin een grote rol. Jouw inzet en ontwikkelingsdoelen zijn hierbij leidend;
  • Een kijkje in een groeien, succesvol en ondernemend;
  • Zowel uitdaging als gezelligheid;
  • Realistische baanmogelijkheden;

Heb je ondernemersambities in de commercie, marketing en sales sector? Dan is lead support voor jou wellicht een hele inspirerende omgeving om ervaring in op te doen.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw onderzoeksvoorstel en motivatie. Stuur ons een e-mail, en dan maken we graag kennis met je. Mailen kan naar steven@lead-support.com.

By |2017-06-27T10:50:55+00:00April 9th, 2017|Vacatures|Comments Off on Vacature: stage