Loading...
Merkactivatie2017-07-15T18:22:34+00:00

Bereik koop je in, aandacht verdien je.

Waar(mee) begint je merkstrategie? Hoe laat je men in jouw merkbeloftes geloven? En, belangrijker nog, hoe pluk je vervolgens de vruchten?

Met merkactivatie doelen wij op het proces waarin we vanuit een conversiestrategie (ofwel: merkpositie + creatief concept + doelstelling) een relevante activatiemethode creëren. Van website, bedrijfsvideo en huisstijl tot SEO-plan, wij bedenken een merkstrategie met impact, en bouwen een inspirerend referentiekader dat we ook zelf, met veel vertrouwen, in de markt willen zetten. En juist daarmee onderscheiden we ons. We verliezen de conversie nooit uit het oog: alles wat wij bedenken moet leiden tot een hoger rendement, sterkere klantbinding, betekenisvolle merkbeleving en grotere zichtbaarheid (Wij prikkelen de juiste zintuigen op het juist moment).

Wat gebeurt er dan na een succesvol evenement of online marketingcampagne? Goede vraag. Veel bedrijven zijn gewend dat zij dan op zoek moeten gaan naar een conversie-, promotie- of salesbureau. Wij doen dat zelf. Lead support heeft een 22-koppige afdeling met bedreven verkopers die op dagbasis het bewijs leveren dat het onder één dak combineren van merkactivatie en sales, significant beter scoort.

Wij faciliteren o.a:

Storymarketing

Foto_MA_dienst_huisstijl_lead_support

Huisstijl

lead_support_Merkactivatie_dienst_websites

Websites

lead_support_Merkactivatie_dienst_fotografie

Fotografie

lead_support_Merkactivatie_dienst_socialmedia

Social Media-campagnes

Foto_MA_dienst_videoproducties_lead_support

Bedrijfsvideo’s

SEO & SEA

Foto_MA_dienst_drukwerk_lead_support

Drukwerk

lead_support_Merkactivatie_dienst_e-mailmarketing

E-mailmarketing

lead_support_Merkactivatie_dienst_conversie_optimalisatie

Conversieoptimalisatie

Projecten

“Dat wij als merkactivators continu met conversiedoelstellingen werken maakt een creatieve baan bij lead support heel bijzonder en uitdagend.
We zijn verplicht om nóg beter na te denken over de pay-off van onze ideeën.”

Bing – Business Developer bij lead support

Referentie_Bing_over_ons_lead_support

In samenwerking met

Ik krijg veel ruimte om anders te denken en
ik geniet van het vormen van merkidentiteiten.

– Steven, lead support

Meer over ons

Checklist

Zijn de kernwaarden van mijn bedrijf of organisatie helder voor de doelgroep?Weet ik of mijn merkbeloftes reëel en uitvoerbaar zijn?Straal ik de juiste mentaliteit uit?Bied ik mijn achterban genoeg merkimpulsen?Converteert mijn merkstrategie naar wens?

Aanvraagformulier