neem contact op
Loading...
Leadconversie2017-07-15T18:22:27+00:00

Van verkopers kan je leren.

Lead support vindt haar oorsprong in de telefonische benadering van leads, en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen sales- en merkactivatiebureau dat strategisch en in de uitvoering, op dagbasis haar klanten bedient. Ons LS – team van 22 eigen professionals converteert leads tot klanten en leden op integere en empathische wijze. Wij houden van ambitieuze targets, maar zijn ons in denken en doen voortdurend bewust van de positie van onze opdrachtgevers.

Leadconversie van lead support kent twee stromingen: B2C & B2B.

Leadconversie_Lead_Support
Leadconversie_Lead_Support_2
Leadconversie_Lead_Support_3
Leadconversie_Lead_Support_4
Leadconversie_Lead_Support_5

B2C, onderdeel van jouw collectief.

Als we het hebben over de historie van lead support dan kunnen we met trots vertellen dat onze basis ligt in ledenwerving voor belangenorganisaties. Het aan de man brengen van inhoudelijke en dienstbare producten, en het feit dat we als organisatie al meer dan een half miljoen gesprekken over uiteenlopende onderwerpen hebben gevoerd, resulteert in een behoorlijke mensenkennis.

Die kennis houden we up-to-date en gebruiken we dagelijks om zo hoog mogelijk te scoren. We werken na al die jaren daarom nog steeds voor dezelfde en ook nieuwe opdrachtgevers.

Werk doen dat je leuk vindt is dus niet alleen goed voor de motivatie, maar brengt ook hechte, loyale verstandhoudingen teweeg.

Check hier hoe we leadconversie B2C combineren met merkactivatie en creatief veldwerk!

B2B, slim op zoek naar kansrijke binnenkomers.

Een vakgebied dat altijd aan verandering onderhevig was, maar nu toch echt fundamenteel is veranderd, is B2B-sales. Veel besluitvormers zijn het beu om nóg meer bakjes koffie te drinken; ‘harder duwen’ heeft geen zin meer. Een besluitvormer is tegenwoordig te autonoom om zich nog iets aan te laten praten.

Maar hoe kom je dan nog in kansrijk contact? Vaak zit de oplossing (deels) in het delen van relevante content dat inspeelt op het instinct van de klant. Het is niet voor niets dat markting- en salesafdelingen laatste jaren min of meer zij samengesmolten. De marketeer moet denken aan conversie, en de verkoper moet sleutelen aan de boodschap. Bovendien moet een goed gesprek je gegund worden.

Hoe wij dat doen, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.
Kom dus langs, en aanschouw!

Projecten

De kracht van sterke, gerichte communicatie blijft me verbazen en boeien.

Falco – lead support

Meer over ons

Referenties

Checklist

Haal ik, kijkend naar onze groeidoelstellingen, genoeg leads binnen?Werken mijn huidige salesmiddelen nog naar wens?Heb ik genoeg contact met prospects?Benut ik iedere kans?Weet ik hoe mijn publiek benaderd wil worden?

Aanvraagformulier