Creatief veldwerk2017-07-15T18:22:20+00:00
Bekijk hier onze video
Loading...

Een inspirerende persoonlijkheid versterkt de merkbeleving!

Creatief veldwerk is onze vorm van live-communicatie. Creatief veldwerk geeft jouw merk, bedrijf, vereniging of belangenorganisatie, op bijvoorbeeld beurzen en evenementen, een persoonlijk en sympathiek karakter. De uitdaging ligt bij het bedenken en overbrengen van relevante boodschappen. Alle reden voor een intensieve samenwerking met het team ‘merkactivatie’. Bovendien is goed getraind, vakbekwaam personeel bij ons de kwaliteitsstandaard. Wij activeren je doelgroep om ter plekke klant of lid te worden, of komen later telefonisch nogmaals in contact om op een rustig en geschikt moment het aanbod door te nemen. Vooral die laatste stap werkt zeer effectief bij ‘special interestproducten’.

Creatief veldwerk is een krachtig middel om je verhaal letterlijk tot leven te brengen. De digitalisering heeft bijgedragen aan een sterkere behoefte weer persoonlijk met elkaar in contact te komen. De reis van koude lead tot warme klant moet vol zitten met gepersonaliseerde merkimpulsen.

Hoe dan?

Samen met de opdrachtgever stemmen we de juiste boodschap en methode af.

Tijdens een beurs of evenement brengen we jouw boodschap bevlogen en sympathiek aan een potentiële klant of donateur over.

We plannen een bel-afspraak met dezelfde medewerker om waar nodig de diepte in te gaan en vragen te beantwoorden.

Er ontstaat een natuurlijke gunfactor van waaruit we een commercieel aanbod doen of de lead enthousiasmeren zich aan te sluiten bij jouw collectief.

Doelen creatief veldwerk

lead_support_pacman_oranje_icoon

Leadgeneratie
lead_support_pacman_rood_icoon

Promotie

Verkoop
lead_support_pacman_groen_icoon

Onderzoek
lead_support_pacman_geel_icoon

Klantbinding

Aan het eind van de dag heb ik het gevoel dat ik echt iets voor
mensen heb betekend.

Ramon – lead support

Meer over ons

Projecten

“Het is geweldig om te zien dat in dit digitale tijdperk de behoefte aan leuk persoonlijk contact alleen maar toeneemt, en significant bijdraagt aan onze resultaten.
Dat geeft veel voldoening!”

Angelica – Teamcaptain bij lead support

Referentie_Angelica_over_ons_lead_support

In samenwerking met

Checklist

Ben ik goed zichtbaar voor mijn publiek?Past een persoonlijke benadering bij mijn organisatie?Zouden we meer in gesprek moeten gaan met onze achterban?Heeft een persoonlijke, kundige benadering meer effect dan conversie of leadgeneratie?Haal ik het maximale uit beursaanwezigheid?

Aanvraagformulier